iShares er en global leder innen børshandlede fond (ETF-er), med over ti års ekspertise og fokus på individuelle og institusjonelle investorer av alle størrelser. Med over 700 fond globalt på tvers av mange aktivaklasser og strategier, og mer enn 1 billion US dollar i aktiva under forvaltning per 30. september 2015, hjelper iShares kundene sine over hele verden med å bygge opp kjerneporteføljer, oppnå spesifikke investeringsmål og implementere posisjoner i markedet. iShares-fondene benytter ekspertise innen portefølje- og risikostyring fra BlackRock- selskapet som er tiltrodd til å forvalte mere midler enn noe annet investeringsfirma.*

*Basert på 4,5 billioner US dollar i aktiva under forvaltning per 30. september 2015.

XACT er verdens største leverandør av børshandlede fond med nordisk fokus. XACT tilbyr den vanlige investor muligheten til å enkelt og billig plassere som de professjonelle.

Handelsbanken er størst i Nordnen på ETN'er og var først med Bull & Bear på aksjer, aksjeindeks, råvareindeks og valuta.

DWS er en av verdens ledende ETF leverandører med et svært bredt produktutvalg. Vi tilbyr ETF'er som tracker alt fra brede indekser til små indekser i utviklingsland, pengemarkedet, valuta og ETF'er bestående av hedgefond.

DnB Markets er Norges ledende verdipapirforetak. Vi var første aktør til å tilby ETF`er i Norge og er i dag største tilbyder av ETN`er. Vi tilbyr ETF`er og ETN`er både med og uten gearing med eksponering mot aksjer, indekser og råvarer.

For å bli Partner, vennligst kontakt oss på ETF@nordnet.se
ETFinfo · en del av Nordnet